Archiv článků

VEPŘOVÉ KOLÍNKO, uzené VEPŘOVÉ KOLENO, OVAR, VEPŘOVÁ KÝTA A PLEC, ...

29.12.2016 00:38
SILVESTROVSKÉ MENU na Váš stůl!K oslavě Nového roku bezpochyby patří chuťovky, uzené speciality, vepřová masa, steaková masa, delikatesy a víno:Chlazená masa:vepřové koleno na pečení, vepřová plec s kůží na pečení, vepř. kýta, vepřový bok....,hovězí roštěná na rostbíf a jiné...,hovězí svíčková z...

ZVĚŘINA - zajíc, bažant, jelení, srnčí, dančí, kančí, BABY KRŮTA a KUŘÁTKO Francie, uzená selečí kýta....

16.12.2016 01:14
Vánoční svátky hojnosti a Štědrovečerní tabule!Aby Vaše Štědrovečerní hostina byla skutečně sváteční a bohatá, a nezapomněli jste v předvánočním shonu na Vaši pochoutku, již nyní můžete vybírat z našeho pestrého sortimetu a naplánovat si vše pro Vaše kulinářské výtvory. ZVĚŘINAZAJÍC celý...

HUSY, KACHNY, KNEDLÍKY, ZELÍ

08.11.2016 01:32
Vše na Svatomartinské posvícení:HUSA celá chlazená, mražená,KACHNA chlazená, kachní čtvrtky, kachní játraZELÍ- červené, bílé, kysané KNEDLÍK - bavorský, houskový, bramborový, bramborový plněný uzeným masemOd pátku 11.11. dle tradice Svatomartiská vína - červená a bílá z moravských...

CHLAZENÁ ZVĚŘINA, TELECÍ, JEHNĚČÍ, KRÁLÍK, HOVĚZÍ LÍČKA, VEPŘOVÁ LÍČKA, KRŮTÍ MEDAILÓNKY, SVÍČKOVÁ, VYZRÁLÁ STEAKOVÁ MASA

21.10.2016 00:55
Nalaďte se na podzimní sychravé počasí výtečnou ZVĚŘINOU.Připravili jsme pro Vás bohatý sortiment:ZVĚŘINA chlazená:SRNČÍ kýta, plecDANČÍ kýta, plecDIVOČÁK kýta, plecTELECÍ celý sortiment:pečeně, kýta, svíčková, plec, hrudí, krk, kližka, telecí kostiOstatní:SVÍČKOVÁ z mladého býka,RIB-EYE STEAK -...

ZVĚŘINA, JEHNĚČÍ, TELECÍ, KRÁLÍK chlazený, VEPŘOVÁ LÍČKA, Staročeský chléb z parní pece, VINNÁ KLOBÁSA,

26.09.2016 01:37
V nabídce máme pro Vás stále široký sortiment masa na poslední grilovačku, ale i pro milovníky podzimního jídla opět i zvěřinu.Steaková masa:Rib eye, stařený vysoký roštěnec, Flank steak, SVÍČKOVÁ z mladého býčka, vepřové panenky, krůtí medailónky, kuřecí steaky a křídla...GRILOVACÍ KLOBÁSY -...

RUMP STEAK Angus, RIB EYE steak, ROŠTĚNEC stařený, GRILOVACÍ KLOBÁSY, TELECÍ, grilování

24.06.2016 09:24
Užijte si krásné letní dny s tou pravou grilovačkou. Máme pro Vás vše, co budete potřebovat k Vaší voňavé párty a letnímu posezení.NOVINKARUMP STEAK ANGUS - hovězí vyzrálý ořech z kýty masného plemene ANGUS, špičkové šťavnaté maso vhodné na steaky, AustrálieRIB EYE STEAK  - vysoký stařený...

VÍNO HORT

12.05.2016 11:41
Naše VINOTÉKA je doplněna o špičková česká vína z kolekce HORT, která Vás překvapí svou lahodnou chutí. Lahve vína vynikají i unikátním uzávěrem, skleněným "špuntem":CHARDONNAY pozdní sběr - bílé víno plné chuti s dochutí lískového oříšku, s příjemnou kyselinkou,...

GRILOVACÍ KLOBÁSY, STEAKOVÉ MASO, MASO NA GULÁŠ, LAHŮDKY...

10.05.2016 23:39
Vše na chutnou GRILOVAČKU nebo zahradní párty:ZVĚŘINOVÉ STEAKY: DIVOČÁK KRKOVICE,SVÍČKOVÁ z býka na pravé steaky nebo tatarák,hovězí FLANK STEAK - z býka,vyzrálý vysoký ROŠTĚNEC - RIB EYE steak z Uruguaye, STAŘENÝ vysoký ROŠTĚNEC z býka českých chovů,vepřová PANENKA, vepřová KRKOVICE a PEČENĚ,...

PÁLENÍ ČARODEJNIC - ŠPEKÁČKY, KLOBÁSY, MASO GRIL ...

28.04.2016 10:43
Oslavte tradičně příchod jara se svou rodinou a přáteli starou lidovou veselicí u otevřeného ohně opékáním špekáčků, klobás nebo grilováním.V nadcházející sobotní noci nastane opět REJ ČARODEJNIC, které je nutné odehnat od našich domovů dle tradic, aby celý rok byl pro nás pouze...

PÁLENÍ ČARODEJNIC

28.04.2016 08:34
PÁLENÍ ČARODEJNIC nebo-li FILIPOJAKUBSKÁ NOCje starý lidový svátek vítání jara, který je slaven v noci z 30. dubna na 1.květen. V tuto magickou noc se zapalovaly ohně, jako ochrana před démony.Historie těchto oslav vychází z původně nejdůležitějšího keltského svátku "BELTINE", který v...
Záznamy: 21 - 30 ze 146
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>