Dobrý den, je rovněž krůtí maso od českých chovatelů a jaká je, ve Vašem řeznictví, jeho cena?
Děkuji.
ŘEZNICTVÍ ŠTROBL
nabízíme pestrý sortiment kvalitního masa, pravidelně je doplňován o sezónní nabídky. VYZRÁLÁ HOVĚZÍ steaková masa, ZVĚŘINA, LÍČKA hovězí a vepřová, TELECÍ maso, jsou běžným sortimentem.
Na objednávku Vám zajistíme i EXOTICKÁ masa.
UZENINY, KLOBÁSY, PAŠTIKY, ZABIJAČKOVÉ SPECIALITY, FARMÁŘSKÉ speciality vybíráme pro Vás od kvalitních a osvědčených českých dodavatelů.
V nabídce nechybí výběr SÝRŮ, ŘECKÉ SPECIALITY a VÍNA pro každou příležitost !
VELIKONOČNÍ HODY !!!

JEHNĚČÍ ČESKÁ FARMA: KÝTA, PLEC, HŘBET, KRK, HRUDÍ..
MLADÉ KŮZLE
FR. BABY KRŮTA, FR. PERLIČKA, FR. KŘEPELKA, FR. JARNÍ KUŘÁTKO
VELIKONOČNÍ NÁDIVKA
GRILOVACÍ KLOBÁSY
TELECÍ HANGER STEAK, TELECÍ MAMINHA

ZVĚŘINA:
ZAJÍC celý, ZAJÍC stehna, DANĚK, SRNEC, DIVOČÁK, JELEN

aktuálně v nabídce :
PŠTROSÍ STEAK, KROKODÝL FILET, BIZON ROŠTĚNÁ , KLOKAN RUMP STEAK, ...VÍCE NA...
EXOTICKÁ masa na objednávku:
BIZON, LAMA, KROKODÝL, ZEBRA, VELBLOUD, KLOKAN, PŠTROS, HAD HROZNÝŠ KRÁLOVSKÝ n. PYTHON/ KRAJTA,
VYZRÁLÉ CHLAZENÉ HOVĚZÍ maso:
HOVĚZÍ STEAKOVÁ MASA z Jižní Aky ( Argentina, Uruguay, Brazílie),
která vynikají svou křehkostí :
Telecí MAMINHA Steak:
-
křehká telecí část masa, která se nachází mezi ořechem a květovou špičkou. Maso má jemné tukové krytí, které zaručuje výraznou chuť masa a šťavnatost.
Hovězí RUMP STEAK
-
delikátní vyzrálé hovězí maso z kýty - ořech, masného plemene Aberdeen Angus z Austrálie, chované tradičním způsobem na rozlehlých pastvinách. Maso vyniká svou křehkostí, je jemně vláknité, lehké mramorování mu dodává šťavnatost a výtečnou chuť.
Hovězí CHUCK EYE ROLL STEAK
-
vyzrálé hovězí - válečkovitou část z hovězího krku býka, je hitem mezi steakovým masem na gril,
-
maso pochází z kvalitních novozéladských chovů plemene ANGUS.
MAMINHA -TRI RIP STEAK
-
výtečné hovězí maso, část mezi ořechem a květovou špičkou, vyznačuje se křehkým vláknem s tukovým žilkováním zaručující výraznou chuť,
RIB EYE STEAK -
- vysoký roštěnec s tukovým okem, nejoblíbenější steak pro svou křehkost a šťavnatost,
HANGER ( SKIRT) STEAK - česky zvaný jako "VEVERKA", dlouhý, plochý sval z bránice zavěšený pod páteří u špičky svíčkové, kousek od jater, vyniká kořeněnou chutí, velmi chutné, šťavnaté maso na gril, k pečení, dušení.
FLANK STEAK
- nižší část hovězího pupku, dlouhý, plochý sval, díky jemnému tukovému žebrování je FLANK steak šťavnatý, ideální ke grilování vcelku,
FLAP STEAK
- vyšší část hovězího pupku, maso je lehce prorostlé a jemně mramorované tukem, díky tomu je FLAP steak velmi šťavnatý, má jemnou vůni a chuť,
TENDERLOIN STEAK - SVÍČKOVÁ
- nejjemnější a nejkřehčí část hovězího masa z mladého býčka
RUMPSTEAK - vnitřní část hovězí kýty, česky zvaná " KVĚTOVÁ ŠPIČKA",
PICANHA - nejlepší maso z kýty, velmi křehké, kryté tukem, grilujeme nebo pečeme i s tukovou vrstvou.
Aktuální nabídku sortimentu najdete v novinkách, možno objednat předem.
Dále lze u nás objednat :
T-BONE STEAK, hovězí MAMINHA STEAK USA, TELECÍ OSSOBUCO, TELECÍ JÁTRA, TELECÍ BRZLÍK, JEHNĚČÍ HŘEBÍNEK, KOŇSKÉ MASO, VEPŘOVÁ LÍČKA, TELECÍ LÍČKA.
Novinky
JEHNĚ, KŮZLE, BABY KRŮTA, PERLIČKA, KŘEPELKA, GRILOVACÍ KLOBÁSY, STEAKY, ŘECKÉ DELIKATESY...
28.03.2021 16:48JEHNĚČÍ, ZVĚŘINA, ZAJÍC, HOVĚZÍ STEAKY, KROKODÝL, PŠTROS, HOVĚZÍ&VEPŘOVÁ LÍČKA, FALEŠNÁ SVÍČKOVÁ BÝK, TELECÍ PEČENĚ, TELECÍ LEDVINKY....
16.02.2021 15:48ZVĚŘINA, TELECÍ SPIDER STEAK, PŠTROS STEAK, SVÍČKOVÁ ML.BÝK, LAMA, KLOKAN, KRŮTÍ MEDAJLÓNKY, KRŮTÍ ŠPALÍČEK....
06.02.2021 09:29JEHNĚ, ZVĚŘINA, KACHNA, KRÁLÍK, KRŮTA, SVÍČKOVÁ BÝK, STEAKY, TELECÍ, PŠTROS STEAK, TELECÍ OSSOBUCCO, KOŃSKÉ MASO......
21.01.2021 16:24VEPŘOVÉ KOLÍNKO NA PEČENÍ, HOVĚZÍ STEAKY, VINNÁ KLOBÁSA, LAHŮDKOVÉ SALÁTY, KLOBÁSY, KRÁLÍK, PŠTROSÍ STEAK, KRŮTÍ STEAK...
30.12.2020 04:29KRŮTA, KACHNA, TELECÍ KÝTA, TELECÍ PEČENĚ, ZVĚŘINA, STEAKY, KLOBÁSY, VINNÁ KLOBÁSA, HOVĚZÍ OHÁŃKA
21.12.2020 04:10Jste spokojeni s naší nabídkou?
Datum: 19.10.2014
Vložil: Drahomíra Pokorná
Titulek: původ krůtího masa a cena
Datum: 23.10.2014
Vložil: ŘEZNICTVÍ ŠTROBL
Titulek: Re: původ krůtího masa a cena
Dobrý den, krůtí maso nabízíme rovněž z české produkce, momentální ceny: krůtí medailónky 169,- /kg, vykostěný stehenní řízek 149,-/kg, prsní řízek 199,-/kg.
Přejeme Vám hezký den.
Vaše řeznictví Štrobl
Datum: 16.09.2014
Vložil: Olda
Titulek: Stravenky
Dobrý den, lze u Vás zaplatit nákup stravenkami? Děkuji za odpověd
Datum: 25.09.2014
Vložil: Řeznictví ŠTROBL
Titulek: Re: Stravenky
Dobrý den,
omlouváme se, stravenky nepřijímáme, platba je možná hotově nebo kreditní kartou.
S přáním hezkého dne,
Vaše řeznictví Štrobl
Datum: 05.08.2014
Vložil: Dagmar
Titulek: Koňské maso
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je u vás k dostání koňské maso, případně jak často a v jaké cenové relaci.
Děkuji
Datum: 03.09.2014
Vložil: Řeznictví Štrobl
Titulek: Re: Koňské maso
Dobrý den, koňské maso běžně v prodeji nenabízíme, pokud budete mít zájem, na základě objednávky Vám jej rádi zajistíme.
Vaše řeznictví Štrobl
Datum: 19.06.2014
Vložil: Kristýna
Titulek: Gastropass
Dobrý den chci se zeptat, zda-li berete při placení i Gastropassy? Děkuji
Datum: 24.06.2014
Vložil: Řeznictví Štrobl
Titulek: Re: Gastropass
Dobrý den,
omlouváme se, ale platba je možná v hotovosti nebo kreditní kartou.
Vaše Řeznictví Štrobl
Datum: 02.01.2014
Vložil: petr
Titulek: hygiena
Dobry den ze zacatku jsem u vas nakupoval ale po čase jsem si vsiml ze se ne uplne dbá na hygienu kdyz pani predemnou platila obsluha jsi bez problemu vzala penize do rukavice a potom tou samou obsluhovala dalsiho zakaznika po opakovane skusenosti jiz tu nenakupuji i kdyz me to mrzy protoze masa i salamy mate vynikajici...
Datum: 06.01.2014
Vložil: Řeznictví Štrobl
Titulek: Re: hygiena
Dobrý den, velice nás mrzí Váš negativní poznatek s obsluhou, bude zjednána náprava, přesto děkujeme za zprávu. Budeme rádi, když k nám v budoucnu znovu najdete cestu a přesvědčíte se o opaku.
Přejeme Vám hezký celý rok 2014.