ŘEZNICTVÍ ŠTROBL            

Vám nabízí široký sortiment kvalitního masa, pravidelně doplňován o sezónní nabídky. Stálý sortiment zahrnuje i VYZRÁLÉ hovězí steakové maso, hovězí a vepřová líčka, telecí maso, zvěřinu, chutné uzeniny a masné výrobky vybraných českých dodavatelů, farmářské speciality tradičních receptur, sýry české výroby i zahraničních výrobců, lahůdky, řecké, francouzské delikatesy, včetně nabídky kvalitního dobrého vína vybraných českých vinařů, ale i zahraničních značek z IT, FR, SP a jiné, tzv. chutná vína pro každou příležitost.

Vážení zákazníci, 

vzhledem k nynějším COVID-19 bezpečnostním opatřením dočasně upravujeme otevírací dobu :

PO - PÁ   8:00 - 17:00 hod.

 SO           8:00 - 12:00 hod.

Děkujeme za pochopení.

 
 
 

KE SLUNEČNÉMU POČASÍ PATŘÍ VŮNĚ GRILOVANÝCH POCHOUTEK!

 

 

 
 

 

 

Sortiment chlazené zvěřiny aktuálně :

DANĚK PLEC, DANČÍ MASO NA GULÁŠ

SRNČÍ GULÁŠ

JELENÍ PLEC, JELENÍ MASO NA GULÁŠ

MUFLON PLEC, MUFLONÍ MASO NA GULÁŠ

DIVOČÁK KÝTA, PLEC, KRKOVICE,

 

VYZRÁLÉ CHLAZENÉ HOVĚZÍ maso:

HOVĚZÍ STEAKOVÁ MASA z Jižní Aky ( Argentina, Uruguay, Brazílie), 

 která vynikají svou křehkostí : 

 

 Telecí Spider Steak = nebo-li pavouček:

  • název je odvozen podle struktury masa, vyniká jemným tukovým mramorováním, které připomíná pavoučí síť. Díky tomu je telecí maso krásně šťavnaté a výtečné chuti. Jednoduchá příprava, ideální na GRIL, nebojte se ochutnat i méně známé části hovězího, pánevní jamky. Skutečná masová delikatesa!!!

 

Telecí MAMINHA Steak:

  • křehká telecí část masa, která se nachází mezi ořechem a květovou špičkou. Maso má jemné tukové krytí, které zaručuje výraznou chuť masa a šťavnatost.

 

hovězí ANGUS RUMP STEAK

  • delikátní vyzrálé hovězí maso z kýty - ořech, masného plemene  Aberdeen Angus z Austrálie, chované tradičním způsobem na rozlehlých pastvinách. Maso vyniká svou křehkostí, je jemně vláknité, lehké mramorování mu dodává šťavnatost a výtečnou chuť.

 

Hovězí CHUCK EYE ROLL STEAK

  • vyzrálé hovězí - válečkovitou část z hovězího krku býka, je hitem mezi steakovým masem na gril,
  • maso pochází z kvalitních novozéladských chovů plemene ANGUS.

MAMINHA -TRI RIP STEAK

  • výtečné hovězí maso, část mezi ořechem a květovou špičkou, vyznačuje se křehkým vláknem s tukovým žilkováním zaručující výraznou chuť,                           

RIB EYE STEAK -

- vysoký roštěnec s tukovým okem, nejoblíbenější steak pro svou křehkost a šťavnatost,

HANGER ( SKIRT) STEAK - česky zvaný jako "VEVERKA", dlouhý, plochý sval z bránice zavěšený pod páteří u špičky svíčkové, kousek od jater, vyniká kořeněnou chutí, velmi chutné, šťavnaté maso na gril, k pečení, dušení.

FLANK STEAK

- nižší část hovězího pupku, dlouhý, plochý sval, díky jemnému tukovému žebrování je FLANK steak šťavnatý, ideální ke grilování vcelku,

FLAP STEAK

- vyšší část hovězího pupku, maso je lehce prorostlé a jemně mramorované tukem, díky tomu je FLAP steak velmi šťavnatý, má jemnou vůni a chuť,

TENDERLOIN STEAK - SVÍČKOVÁ

- nejjemnější a nejkřehčí část hovězího masa z mladého býčka

 

RUMPSTEAK - vnitřní část hovězí kýty, česky zvaná " KVĚTOVÁ ŠPIČKA",

PICANHA - nejlepší maso z kýty, velmi křehké, kryté tukem, grilujeme  nebo pečeme i s tukovou vrstvou.

 

      Aktuální nabídku sortimentu najdete v novinkách, možno objednat předem.

 

 

Na objednávku Vám zajistíme i exotická masa: 

BIZON, LAMA, KROKODÝL, ZEBRA, VELBLOUD, KLOKAN, PŠTROS, HAD HROZNÝŠ KRÁLOVSKÝ n. KRAJTA,

Dále lze u nás objednat :

T-BONE STEAK, hovězí MAMINHA STEAK USA, TELECÍ OSSOBUCO, TELECÍ JÁTRA, TELECÍ BRZLÍK, JEHNĚČÍ HŘEBÍNEK, KOŇSKÉ MASO, VEPŘOVÁ LÍČKA, TELECÍ LÍČKA.                                                                                                                                          

                                                                                                                                                       

 

Novinky

VELIKONOČNÍ POCHOUTKY JEHNĚČÍ, BABY KRŮTA, JARNÍ KUŘÁTKA, STEAKY, UZENÉ FARMÁŘSKÉ SPECIALITY, VÍNA BALOUN...

05.04.2020 11:34
Vážení zákazníci, zpříjemněte si momentálně těžkou situaci alespoň oslavou JARNÍCH VELIKONOČNÍCH...

CHLAZENÁ ZVĚŘINA, STEAKOVÁ MASA, TELECÍ MAMINHA, TELECÍ KRK,

17.03.2020 23:49
ZVĚŘINOVÁ "POSLEDNÍ LEČ" SORTIMENT CHLAZENÉ ZVĚŘINY AKTUÁLNĚ DOPLNĚN: ZAJEČÍ STEHNA - baleno po 2...

VALENTÝN chuťovka, STEAK, KLOBÁSA, ŘECKÉ DELIKATESY

13.02.2020 22:34
Buďte originální a obdarujte své milé vybranou lahůdkou z našeho sortimentu,  steakovým masem...

ZVĚŘINA, STEAKOVÁ MASA, KRŮTY, KROCAN, FR. BABY KRŮTY, HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ Z BÝKA, HUSA

16.12.2019 22:11
Vážení  zákazníci, čas Vánoční patří pro mnohé  k nejhezčím svátkům v roce, přestože je...

HUSY, KACHNY, BARBERA kachna Fr., FRANCOUZKÁ mini kuřátka, KACHNÍ PRSA, KACHNÍ KLOBÁSA, knedlíky....

04.11.2019 21:07
Milí zákazníci, pro nadcházející svátek Sv. Martina jsme pro Vás připravili pestrý sortiment...

HOV. VEVERKA, SELE, HOVĚZÍ A VEPŘOVÁ LÍČKA, STEAKY VYZRÁLÉ HOVĚZÍ, SÝRY, DELIKATESY, VÍNO

07.06.2019 22:58
Léto začíná a s ním i čas grilování a příprava rychlých a pestrých jídel. Vyberte si u nás tu...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Jste spokojeni s naší nabídkou?

Datum: 06.07.2020

Vložil: OfeliaNus

Titulek: New income possibility!

Hello

Im looking for investor for my email marketing business.
I own 270 million email database with 92% valid emails. Im looking for investor who invest in server infrastructure to send it. Im planning to run infrastructure to send like 10 million emails per day on daily basis, and increase every week by add more servers.
Potential earnings are $100-$200 depend on country per million sended messages
I have knowledge about email marketing and team which is needed to handle whitelisting.

Investment: $2000 on first run, after you see results you can invest more.
You control all investment, all servers, software will be with your access.

If you are interested about partnership please send email on:
mailermasters@gmail.com

Datum: 25.05.2019

Vložil: Petr Mladej

Titulek: Ceník exotického masa

Dobrý den, nemohl by na Vašem webu být alespoň orientační ceník exotického masa i s případnými lhůtami na objednávku? Případně objednávkový formulář

Datum: 19.12.2019

Vložil: Honza starej

Titulek: Re: Ceník exotického masa

Super dotaz. Taky bych docenil

Datum: 28.01.2019

Vložil: Daniel Co chce koninu

Titulek: Konina

Dobrý den rád bych si obědnal komínů ale nemohu ji nikde na vašem webu najít

Datum: 14.02.2019

Vložil: Řeznictví ŠTROBL

Titulek: Re: Konina

Dobrý den, bohužel konina není běžným sortimentem.
Máte-li stále zájem, potěšíme Vás, zítra bude v naši nabídce k dispozici. Nabízíme kýtu, plec, krk a na objednávku je možná i svíčková.
Vzhledem k velkému zájmu, informujte se prosím předem o dostupnosti na prodejně.

Datum: 29.11.2017

Vložil: Zdeněk

Titulek: koňské maso

Dobrý den,
prosím o sdělení, jaké je minimální množství koňského masa, které lze u vás objednat a jaké jsou orientační ceny.
Děkuji Zdeněk

Datum: 07.11.2017

Vložil: Ševčík Tomáš

Titulek: bažanti

Měl bych velký zájem o několik bažantů v peří. Prosím o informaci zda budou a jestli si je u Vás nemohu objednat. Děkuji T. Ševčík

Datum: 08.11.2017

Vložil: Řeznictví Štrobl

Titulek: Re: bažanti

Dobrý den,
objednání bažantů v peří je možné. Zavolejte nebo nám prosím pošlete e-mail s objednávkou počtu kusů a požadovaným termínem dodání, viz. kontakty. V případě, že uvedete Váš tel.kontakt, informujeme Vás obratem.

Datum: 28.02.2017

Vložil: Šárka Chadimová

Titulek: poděkování

Dobrý den,
na doporučení své známé jsem zašla nakoupit do Vaší prodejny.
Byla jsem velice mile překvapená čerstvým a kvalitním zbožím ceny jsou dostupné.
Přesto že jsem přišla těsně před zavírací dobou. Prodávající byli velice příjemný a ochotný. Co se dnes moc nevidí. Prodávající paní Ivana byla usměvavá a milá ráda poradila při výběru zboží.Chtěla bych tímto poděkovat za ochotu a profesionalitu

Datum: 06.11.2016

Vložil: ivanka Koudela

Titulek: POCHVALA JITRNICKY

Dekujeme za vyborne jitrnice zijeme v Bremen a pochutnali jsme si na nich i s prateli super doporucuji vsem pratelum krasny kram. Kupovali jsme jich 20 a uz nejsou

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek

Novinky

HANGER STEAK, RIB EYE STEAK, TENDERLOIN STEAK, GRILOVACÍ KLOBÁSY, KRŮTÍ MEDAJLÓNKY, JEHNĚČÍ, TELECÍ...

07.05.2015 09:34
Těšme se na volný pátek a krásné počasí, ke kterému patří i zahradní párty, posezení s přáteli a pohoda spojená s Vašim kulinářským grilovacím uměním!Připravili jsme pro Vás opět pestrou nabídku.Kvalitní STEAKOVÁ MASA chlazená:RIB EYE steak - vyzrálé hovězí z vysokého roštěnce z býka Jižní Ameriky,...

ŠPEKÁČKY, GRILOVACÍ KLOBÁSY, STEAKY, GRILOVÁNÍ, OPÉKÁNÍ

27.04.2015 23:12
Oslavte konec dubna tradičním svátkem " PÁLENÍM ČARODEJNIC " , nebo-li Filipojakubskou nocí, kterým slavíme příchod jara z 30. dubna na 1. květen.V tuto magickou noc se zapalovaly ohně jako ochrana před démony. Dnes k této oslavě patří neodmyslitelně setkání s přáteli u...

GRILOVACÍ KLOBÁSY, STEAKY, TELECÍ MASO, SVÍČKOVÁ mladého býka, DELIKATESY, SÝRY, PAŠTIKY, VÍNA....

17.04.2015 07:44
GRILOVACÍ SEZÓNA MŮŽE ZAČÍT!V aktuální nabídce Vám nabízíme pestrý sortiment na grilování, pro rychlou přípravu mas a uzenářských specialit na otevřeném ohni, chuťovky k posezení, vína z naší vinotéky.CHLAZENÉ ČERSTVÉ MASO:steaková masa: RIB-EYE STEAK - vysoký roštenec, FLANK-STEAK - hovězí z...

KŮZLEČÍ, JEHNĚČÍ, BUVOLÍ ŘOŠTĚNEC, SVÍČKOVÁ, FRANC. BABY KRŮTA, FR. JARNÍ KUŘÁTKO, TELECÍ, KACHNÍ, KRŮTÍ...

26.03.2015 08:54
VELIKONOČNÍ SVÁTKY jara  jsou spojeny s velikonočními tradicemi a POCHOUTKAMI !!!Pro Vaši sváteční tabuli máme připravenou opravdu pestrou nabídku chlazených mas, uzených specialit a delikates:JEHNĚČÍ:KÝTA, HŘBET, PLEC, HRUDÍ, KRK, - z produkce českých chovů,DROBY:  JÁTRA,...

BUVOLÍ VYSOKÝ ROŠTĚNEC, JEHNĚČÍ, SVÍČKOVÁ, TELECÍ, KRÁLÍK, HOVĚZÍ LÍČKA, STEAKY Jižní Amerika....

12.03.2015 09:14
Velikonoční svátky jara jsou opět před námi, Velikonoční veselí letos oslavíme v pondělí 6. dubna.Již dnes Vám nabízíme mladé, čerstvé JEHNĚČÍ, SELEČÍ z českých chovů:jehněčí kýta, plec, hřbet, hrudí,selečí kýta, plec, pečeně, bokNOVINKA chlazené BUVOLÍ MASO, Itálie:Buvolí vysoký...

BUVOLÍ MASO, JEHNĚČÍ, SELEČÍ, ZVĚŘINA, KRÁLÍK, SVÍČKOVÁ, HOVĚZÍ LÍČKA, ZABIJAČKOVÉ SPECIALITY, FARMÁŘSKÉ UZENINY,...

17.02.2015 09:07
MASOPUSTNÍ HOSTINA k příležitosti masopustních svátků, spojených s veselím a hodováním, jsme pro Vás připravili opravdu pestrou nabídku, aby závěr masopustu byl pro Vás oslavou jídla, bohatá hostina Vám podle tradice zajistí sílu po celý rok. :))) NOVINKA BUVOLÍ MASO- chlazené čerstvé...

Sv. Valentýn - chuťovky a delikatesy pro Vaše milé!

13.02.2015 17:43
Oslavte svátek Sv. Valentýna ve dvou či s přáteli a potěšte je Vašimi originálními CHUŤOVKAMI ! Inspirujte se našim dvorním skladatelem a profíkem Mácou:"NA SVATÉHO VALENTÝNA, POTĚŠ LÁSKU TROCHOU VÍNA, NEVÍŠ,  JAK JÍT NA LÁSKU, ZKUS STEAK, ŠUNKU, KLOBÁSKU"  !!! ...

JELENÍ KÝTA, KACHNÍ JÁTRA, JEHNĚČÍ KÝTA, H.SVÍČKOVÁ, KRÁLÍK, hovězí líčka, TELECÍ KÝTA,....

04.02.2015 09:42
Dopřejte si v těchto mrazivých dnech typicky zimní menu na Váš stůl.Ačkoliv doporučená "novoroční lehká" strava v podobě salátů a jiných "dietních" pokrmů je určitě zdravá, nic Vás nezahřeje tak, jako osvědčené recepty jídel, které si právě vychutnáte v zimním a nevlídném počasí.V aktuální nabídce...

SVÍČKOVÁ býk, HOVĚZÍ LÍČKA, KRÁLÍK, TELECÍ, JEHNĚČÍ, KRŮTÍ, FARMÁŘSKÉ UZENINY

23.01.2015 10:03
Pro inspiraci k Vašemu kulinářskému víkendu Vám uvádíme naši dnešní nabídku chlazeného čerstvého masa, uzenářských specialit a delikates pro Váš stůl :HOVĚZÍ svíčková z býka, roštěná, hovězí líčka, zadní, falešná svíčková...,VYZRÁLÉ hovězí na steaky: RIB-EYE - vysoký roštěnec jižní...

BABY KRŮTY Francie, KRŮTY, KACHNY, TELECÍ KÝTA, ZVĚŘINA, SVÍČKOVÁ, STEAKY, VEPŘOVÉ PANENKY, SVÁTEČNÍ BRAMBOROVÝ SALÁT,

18.12.2014 08:10
VÁNOČNÍ NABÍDKAVyberte si u nás Vaše oblíbené pochoutky, které nemohou chybět na Vaší štědrovečerní tabuli.Naši zkušení řezníci Vám s úpravou masa poradí a splní každé přání. :-)CHLAZENÁ MASA:hovězíSVÍČKOVÁ z mladého býka, ROŠTĚNÁ, STEAKOVÁ MASA Jižní Ameriky vyzrálé - RIB EYE vysoký...
<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: