JELENÍ KÝTA, KACHNÍ JÁTRA, JEHNĚČÍ KÝTA, H.SVÍČKOVÁ, KRÁLÍK, hovězí líčka, TELECÍ KÝTA,....

04.02.2015 09:42

Dopřejte si v těchto mrazivých dnech typicky zimní menu na Váš stůl.

Ačkoliv doporučená "novoroční lehká" strava v podobě salátů a jiných "dietních" pokrmů je určitě zdravá, nic Vás nezahřeje tak, jako osvědčené recepty jídel, které si právě vychutnáte v zimním a nevlídném počasí.

V aktuální nabídce najdete vše k přípravě chutných pečínek, minutek, jídla tzv. "české klasiky" a lahůdky.

Chlazená masa

  • ZVĚŘINA: JELENÍ kýta bez kosti, DIVOČÁK plec,
  • HOVĚZÍ z býka:  SVÍČKOVÁ, falešná svíčková, ROŠTĚNÁ, h. líčka, karabáček kližka, ZADNÍ, KRK, HRUDÍ...,
  • VYZRÁLÉ HOVĚZÍ Jižní Amerika: RIB EYE steak - vysoký roštěnec z býka,
  • TELECÍ kýta ,
  • JEHNĚČÍ kýta,
  • KRÁLÍK celý,
  • KACHNA celá, kachní zadní čtvrtky, KACHNÍ JÁTRA, kachní směs na polévku (krky, křídla, skelet),
  • VEPŘOVÉ panenky, krkovice, kýta, plec, bůček, játra, hřbetní sádlo na škvarky, BŮČKOVÁ ROLÁDA na pečení....,
  • KUŘECÍ sortiment, KUŘECÍ ROLÁDA na pečení,
  • KRŮTÍ stehenní řízky, prsní řítky, MEDAILÓNKY,
  • KOŘENÍCÍ směsi

PŘÍLOHY k pečínkám, "české klasice":

  • DOMÁCÍ KNEDLÍKY houskové, bramborové,
  • ZELÍ nakládané červené, bílé, kysané bílé, zeleninové lečo, ČALAMÁDA,
  • BRUSINKY

UZENINY, LAHŮDKY, DELIKATESY:

  •  UZENÝ HOVĚZÍ JAZYK,
  • FARMÁŘSKÉ UZENÉ SPECIALITY: ŠRŮTKY, ŠPEK, SLANINA, FILÉ...,
  • PAŠTIKY s mandlemi,