JELENÍ KÝTA, KACHNÍ JÁTRA, JEHNĚČÍ KÝTA, H.SVÍČKOVÁ, KRÁLÍK, hovězí líčka, TELECÍ KÝTA,....
Dopřejte si v těchto mrazivých dnech typicky zimní menu na Váš stůl.
Ačkoliv doporučená "novoroční lehká" strava v podobě salátů a jiných "dietních" pokrmů je určitě zdravá, nic Vás nezahřeje tak, jako osvědčené recepty jídel, které si právě vychutnáte v zimním a nevlídném počasí.
V aktuální nabídce najdete vše k přípravě chutných pečínek, minutek, jídla tzv. "české klasiky" a lahůdky.
Chlazená masa
- ZVĚŘINA: JELENÍ kýta bez kosti, DIVOČÁK plec,
- HOVĚZÍ z býka: SVÍČKOVÁ, falešná svíčková, ROŠTĚNÁ, h. líčka, karabáček kližka, ZADNÍ, KRK, HRUDÍ...,
- VYZRÁLÉ HOVĚZÍ Jižní Amerika: RIB EYE steak - vysoký roštěnec z býka,
- TELECÍ kýta ,
- JEHNĚČÍ kýta,
- KRÁLÍK celý,
- KACHNA celá, kachní zadní čtvrtky, KACHNÍ JÁTRA, kachní směs na polévku (krky, křídla, skelet),
- VEPŘOVÉ panenky, krkovice, kýta, plec, bůček, játra, hřbetní sádlo na škvarky, BŮČKOVÁ ROLÁDA na pečení....,
- KUŘECÍ sortiment, KUŘECÍ ROLÁDA na pečení,
- KRŮTÍ stehenní řízky, prsní řítky, MEDAILÓNKY,
- KOŘENÍCÍ směsi
PŘÍLOHY k pečínkám, "české klasice":
- DOMÁCÍ KNEDLÍKY houskové, bramborové,
- ZELÍ nakládané červené, bílé, kysané bílé, zeleninové lečo, ČALAMÁDA,
- BRUSINKY
UZENINY, LAHŮDKY, DELIKATESY:
- UZENÝ HOVĚZÍ JAZYK,
- FARMÁŘSKÉ UZENÉ SPECIALITY: ŠRŮTKY, ŠPEK, SLANINA, FILÉ...,
- PAŠTIKY s mandlemi,